top of page

Onze diensten

Op ons kantoor kunt u uiteraard terecht voor accountancy, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Voor een succesvolle bedrijfsvoering zijn andere zaken echter minstens zo belangrijk. Zo nodig ondersteund door een netwerk van juristen en fiscalisten bieden we u daarom een veel uitgebreider dienstenpakket. Denk aan advies over pensioenregelingen, subsidieaanvragen, p&o en bijvoorbeeld informatiemanagement. Of aan ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht/bedrijfsrecht, financiële planning en bedrijfsoverdracht.


Waar u ook mee te maken krijgt: samen vinden we altijd een oplossing of mogelijkheid die past bij uw specifieke situatie.


U kunt bij ons terecht voor alle soorten administratieve en fiscale dienstverlening. Graag maken wij met u vaste prijsafspraken, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.


Kernwaarden waar wij in onze dienstverlening vanuit gaan zijn; transparant, accuraat en het creëren van meerwaarde. Dit zijn zaken waar wij graag op worden beoordeeld.

bottom of page